Upea kesäterassi 2020 Loviisan Aitta

Upea kesäterassi 2020

Vihdoinkin kesä on täällä. Tiesithän, että saat laadukkaita kesäkalusteita myös Loviisan Aitasta? Olemme keränneet kaikki kesäisen terassin toinen toistaan kauniimmat huonekalut verkkosivuillemme. Käy tutustumassa ulkokalusteisiimme täällä.

Kesäterassille polyrottinkisia kalusteita

Nykyään kesäkalusteet ovat niin tyylikkäitä, ettei eroa sisällä pidettäviin huonekaluihin juuri ulkonäöllisesti ole. Ero on materiaaleissa, jotka kestävät hyvin säänvaihtelut, eivätkä säikähdä Suomen kesän välillä reippaitakin sateita. Polyrottinki on varmasti jo monille tuttu materiaali ja siitä monet valikoimamme ihanista kesäkalusteista on valmistettu.

Käy tutustumassa upeaan San Remo -sohvaan, joka on säänkestävää polyrottinkia. Sohvan kanssa tyylikkäästi yhteen sopii Santa Monica -nojatuoli. Vaaleat pehmusteet tuovat ihanaa pehmeyttä värimaailmaan ja sopivat tyylikkäästi yhteen harmaan polyrottingin kanssa.

Harmaa polyrottinki sopii hienosti yhteen vaaleanharmaan tiikkipuun kanssa, josta Artwoodin Anson-sarjan pöydät on tehty. Anson kahden pöydän setissä on kaksi pyöreää eri kokoista pöytää tiikkikannella. Käytä pöytiä yhdessä sohvaryhmän edessä tai erikseen. Mustat mattajalat tuovat linjakkuutta Anson-sarjaan, josta on saatavilla myös käytännöllinen kantikas sivupöytä

Lisää terassille viihtyisyyttä ja silmäniloa hurmaavilla tyynyillä ja torkkupeitoilla. Vaaleanharmaiden ulkokalusteiden kanssa sopii pehmeä, luonnonläheinen värimaailma. Ripaus tummaa väriä, vaikka lyhdyn tai ruukun muodossa, terävöittää kokonaisuuden. Nauti kesäterassin sisustamisesta – me autamme mielellämme. Täältä voit katsoa, mitä kaikkea ihanaa olemme valikoineet Kesä 2020 -teeman alle iloksesi.

Cult Designin värikäs Veggie
MUUBS – aitoa ja rouheaa sisustamista
Navigation
Close

Ostoskorini

Close

Toivelista

Recently Viewed

Close

Close

Osastot