Sisustukseniloa pääsiäiseen

Nyt  jos koskaan kaipaamme kauneutta ympärillemme. Kevät on jo yllättävän pitkällä ja valon määrä lisääntyy, toisaalta koronatilanteen takia vietämme nyt paljon aikaa kotona. Meillä onkin Loviisan Aitassa toinen toistaan ihanampia pääsiäiskoristeita ja muita kevään uutuustuotteita, joilla piristää kevätsisustusta. Muistathan, että voit turvallisesti asioida Loviisan Aitan verkkokaupassa 24/7. Kaikkia tuotteitamme ei löydy verkkokaupasta, mutta vain soitto tai sähköposti meille, niin toimitamme tuotteen sinulle.

Koristele kotisi pääsiäiseen

Pääsiäistä on mukava juhlistaa kattamalla pöytä kauniisti. Yhdistele pehmeitä sävyjä ja kata kauniit pellavaiset lautasliinat juhlankunniaksi pöytään. Rouheutta kattaukseen saat lisäämällä juuttitabletin lautasen alle ja sijoittamalla pöytään rottinkikorin tai useampia.

Valikoimistamme löytyy paljon erilaisia kauniita koristemunia, joilla voi helposti tuoda kotiin pääsiäisen tunnelmaa. Munia löytyy eri materiaaleista mm. lasista, keramiikasta ja posliinista.

Ruotsalaisen Räder tuo pääsiäisen juhlakauteen suloiset pienet posliinipuput, jotka ovat jo saaneet paljon uusia ystäviä. Hauskan pupukorvapurkin voi täyttää vaikka pienillä suklaamunilla ja nostaa esille. Valkoisista posliinimunista voi tehdä asetelmia. Valkoinen raikastaa kauniisti sisustusta ja on helppo yhdistää rohkeampienkin värien kanssa.

Riviera Maisonin valikoimista löytyy muun muassa ihastuttava rottinkinen korikana sekä paljon muuta uutta keväiseen sisustamiseen.

Pienillä yksityiskohdilla ja hauskoilla sisustusjutuilla voimme tuoda helposti hyvää mieltä kotiin ja näin edesauttaa jaksamista tänä keväänä. Pysytään terveinä ja nautitaan kevätauringon lämmittävistä säteistä.

Tutustu pääsiäisen sisustustustotevalikoimiin verkkokaupassamme!
Keith Brymer Jonesin ihastuttavat tekstimukit Loviisan Aitasta
Cult Designin värikäs Veggie
Navigation
Close

Ostoskorini

Close

Toivelista

Recently Viewed

Close

Close

Osastot