Muubs - Loviisan Aitan blogi

MUUBS – aitoa ja rouheaa sisustamista

Muubsin tuotteet ovat jo pitkään hurmanneet Loviisan Aitan valikoimissa. Voi sanoa, että olemme Loviisan Aitassa hurahtaneet Muubsin tuotteisiin ja sisustusfilosofiaan. Muubsin tuotteissa käytetään luonnonmateriaaleja ja niissä on ihan omanlaistaan aitoutta, joka koskettaa. Meille suomalaisille luonto on aina ollut tärkeä ja osaamme arvostaa luonnonmateriaaleista valmistettuja tuotteita – tuotteita, joissa on sielukkuutta.

Muubsin designaate kannustaa hidastamaan

Muubsin tanskalaisten perustajien ja omistajien Bent & Dorthe Povlsenin sisutusfilosofia kannustaa hidastamaan ja nauttimaan elämästä tässä hetkessä. Nykyään elämä on hurjan hektistä eikä ole helppoa irtautua arkielämän kiireestä. Muubs haluaa osaltaan auttaa ihmisiä löytämään keinoja elää hitaampaa elämää (slow life) ja löytämään kauneutta epätäydellisyydestä. Muubsin tuotteilla voi sisustaa kotia harmonisemmaksi ja näin löytää avaimia onnellisempaan elämäntapaan.

Muubs - Loviisan Aitta blogi

Muubs sisustaa luonnonmateriaaleilla

Muubs suosii aitoja luonnonmateriaaleja yhdistettynä uniikkiin designiin. Puu, nahka, savi, bambu ja kivi ovat Muubsille tunnusomaisia materiaaleja. Luonto saa vahvasti näkyä sekä tuntua ja tuotteet voivat olla mielenkiintoisen jopa erikoisen muotoisia. Muubsin tuotteista monet ovat ainutlaatuisia, kahta samanlaista ei ole. Luonto on täydellinen juuri siksi, etteivät muodot ja pinnat ole täydellisiä. Epäsymmetrisyys, erilaiset tekstuurit sekä luonnon oma design tuovat tasapainoa sisustukseen. Muubsin tuotteilla tuodaan sisustukseen lämpöä, rouheaa aitoutta ja rohkeutta.

Muubsilla käsityöläistaitoa arvostetaan

Muubsin estetiikka on vahvaa. Paitsi laadukkaat, aidot materiaalit myös taitavat käsityöammattilaiset ovat tärkeä tekijä tuotteiden takana. Muubs arvostaa ammattitekijöitä, jotka osaavat työstää luonnonmateriaaleja niitä kunnioittaen. Tuotteiden laadukkuus, huolellinen viimeistely ja upeat yksityiskohdat kertovat vankasta ammattitaidosta ja -ylpeydestä. Monet tuotteista valmistetaan yksilöllisesti käsityönä.

Muubsin ruukut ihastuttavat

Muubsin designia ohjaa rakkaus kauneuteen ja pohjoisen luontoon. Minimalistisessa tyylissä ja tuotteissa tarvitaan myös sielua. Ideana on valmistaa käytännöllisiä ja ajattomia tuotteita, joissa on luonto vahvasti mukana. Ihastuttavat sisustusruukut on valmistettu esimerkiksi käsityönä savesta pyörittämällä. Ruukut ovatkin loistava esimerkki Muubsin onnistuneesta designista, joka hurmaa rouheudellaan.

Katso täältä verkkokauppamme Muubs-tuotteet

Täältä voit lukea lisää Muubsista

Upea kesäterassi 2020
Juhannustuliaiset Loviisan Aitasta
Navigation
Close

Ostoskorini

Close

Toivelista

Recently Viewed

Close

Close

Osastot