Loviisan Aitta 20-vuotta: Asiakkaiden Loviisan Aitta -tuotteita

Pyysimme Loviisan Aitan 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ihania asiakkaitamme esittelemään omia Loviisan Aitta-tuotteitaan, jotka ovat mieleenpainuvimpia, rakkaimpia, ihanimpia ja merkityksellisimpiä.

Taina Hartman, Bukovskin Hellu-nalle

Taina asettelee esille perinteisen Bukovskin kauniin nallen, joka on saanut nimekseen Hellu. Hankintoja Aitasta on kahdenkymmenen vuoden aikana tullut monia, mutta juuri kyseinen nalle Aitan alkuajoilta on erityisen tärkeä. “Nalle on täysin minun omani. Lapsillani on jokaisella omat nallet, mm. Malvinalla Bukovskin Theodor-nalle ja Fransilla saman sarjan Pekka-nalle”, Taina kertoo. Tainan mielestä jokaiselle kuuluu oma nalle, varsinkin lapsille. Hellu-nalle muistuttaa Tainaa hänen lapsuutensa Veikko-nallesta, joka on vuosien saatossa päätynyt omille teilleen. Hellu-nallelle Tainan äiti on jopa ommellut oman peiton, johon hän on kirjaillut nallen kuvan.

Taina muistelee etenkin Aitan ensimmäisiä vuosia suurella lämmöllä. Muisteluhetkeen liittyy mukaan myös kauppias Helena, jonka hyvä ja rakas ystävä Taina on. Taina oli useasti Helenan mukana alun vaiheissa. Helena ja Taina muistelevatkin, miten alkuvaiheessa joulua rakennettiin pitkään ja hartaasti, usein viinipullon voimalla. Taina oli mukana apuna rakentamassa myös muita sesonkeja myymälään. Näistä myymälän muutospäivistä on monia lämpimiä muistoja myös Tainan ja Helenan perheillä, sillä äitien touhutessa Aitassa Helenan ja Tainan miehet olivat lasten kanssa ja valmistivat aina illallisen. “Kyllä silloin mietittiin kaikkia yksityiskohtia valmispakettien tuotteista paketoinnin papereihin ja pusseihin”, Taina ja Helena muistelevat yhdessä.
“Aittaan on ollut aina ihana tulla, koskaan ei tunnu kiirettä tai painetta vaan lämmin, ihana tunnelma”, Taina tiivistää lopuksi.

Loviisan Aitta 20-vuotta: Asiakkaiden Loviisan Aitta -tuotteita
Loviisan Aitta 20 years VIP Night
Navigation
Close

Ostoskorini

Close

Toivelista

Recently Viewed

Close

Close

Osastot