Loviisan Aitta 20-vuotta: Asiakkaiden Loviisan Aitta -tuotteita

Pyysimme Loviisan Aitan 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ihania asiakkaitamme esittelemään omia Loviisan Aitta-tuotteitaan, jotka ovat mieleenpainuvimpia, rakkaimpia, ihanimpia ja merkityksellisimpiä.

Sanna Tuomi, Balmuirin Helsinki-huivi

Sanna on hankkinut Balmuirin kasmirista valmistettuja Helsinki-huiveja itselleen jo useita. Ensimmäisen huivin Sanna osti vuonna 2014 New Yorkin matkaa varten ja siitä lähtien huivi onkin ollut luottokumppanina lämmittämässä niin reissuilla kuin Porin Jazzeillakin. Sannan mukaan iso huivi on helppo muuntaa peitoksi lentokoneessa eikä se mene kovassa käytössä miksikään. Sannan perhe kutsuukin Helsinki-huiveja luodinkestäviksi, sillä Sanna päristelee pääasiallisesti ympäriinsä iloisella, punaisella Vespallaan ja huivi suojaa sillä ajellessa niin tuulelta kuin ampiaisiltakin. Lämmin ja ylellisen pehmeä huivi keikkuu siis kaulalla kesät talvet.

Sanna muistelee ensikohtaamistaan Aitan kanssa myös kasmirin lämmöllä. “Oli vuosi 2000 ja olin juuri aloittanut uuden työn. Uusi työkaverini toi minut Ruskolle, keskelle ei mitään tutustumaan silloin vain alakerran päädyssä toimivaan Aittaan.” Sanna, kuten monet muutkin alusta asti Aitassa asioineet asiakkaat muistelee ennen kaikkea myymälän keskellä takassa räiskyvää tulta ja lupaa, ettei takan lämpö vaikuttanut vastaanoton lämpimyyteen. “Myymälässä oli ihana tunnelma ja vastaanotto oli mitä lämpimin. Siitä vierailusta asti olen aina löytänyt jotain omaan sisustukseeni sopivaa Loviisan Aitasta, olipa kyseessä sitten isompi tai pienempi asia.”

Uutuus Loviisan Aitassa: upea Eichholtz
Loviisan Aitta 20-vuotta: Asiakkaiden Loviisan Aitta -tuotteita
Navigation
Close

Ostoskorini

Close

Toivelista

Recently Viewed

Close

Close

Osastot