Loviisan Aitta 20-vuotta: Asiakkaiden Loviisan Aitta -tuotteita

Pyysimme Loviisan Aitan 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ihania asiakkaitamme esittelemään omia Loviisan Aitta-tuotteitaan, jotka ovat mieleenpainuvimpia, rakkaimpia, ihanimpia ja merkityksellisimpiä.

Outi Haapanen, Sia’n tanssivat tontut -kynttelikkö

Outi aloittaa kertomuksensa muistelemalla ensikohtaamistaan Loviisan Aitan kanssa. Hän oli loppukesällä 1999 pyöräretkellä ystävänsä kanssa ja he löysivät Aitan täysin vahingossa ohi pyöräillessään. Outi kertoo kuitenkin sen olleen rakkautta ensi silmäyksellä ja hänen ajatelleen sen olevan menoa nyt.
Outi muistaa jopa kerran Aitassa vuonna -99 vieraillessaan Helenan kahden vanhimman lapsen Elinan ja Aleksin tulleen koulusta kotiin ja piipahtaneen Aitassa äitiä tapaamassa. “Ne pienet lapset, isot reput ja se riemu, jolla äitiä tultiin tervehtimään ei unohdu koskaan.” Outi muistelee. Outi kertoo siitä lähtien olleenkin tärkeää saada seurata paitsi Aitan, myös Helenan perheen ja lasten kasvua ja matkaa. Viimeisimpänä Helenan perheen kasvuna Outi sai toivottaa tervetulleeksi Elinan ensimmäisen lapsen, aittalaiset jatkuvat siis jo kolmessa polvessa. Outi kertoo arvostavansa aittalaisten tekemää työtä suuresti ja odottaa innolla vielä seuraavaakin 20 vuotta.

Loviisan Aitta -tuotteekseen Outi valitsi Sia’n tanssivat tontut -kynttelikön. Outi kertoo kynttelikön olevan esillä joka joulu samalla muistuttaen Loviisan Aitasta ja kaikista ihanista hetkistä, joita hän on kokenut ystävällisiä ja sydämellisiä ihmisiä pullollaan olevassa navetassa. Sia saapui Loviisan Aitan valikoimaan syksyllä 1999 ja samaisena jouluna Outi hankki kauniit tontut joulun koristeluihin. Sia’sta tulikin nopeasti Outin suosikkimerkki ja sen valikoimasta etenkin joulutuotteet ja upeat silkkikukat olivat rakkaimpia. Outi kuvailee Sia’n olleen yksilöllinen ja ainutlaatuinen ylellisyyttä unohtamatta. Sia’n lopetettua muutama vuosi sitten Outi on kuitenkin löytänyt paljon kauniita tuotteita Loviisan Aitan valikoimasta, jotka ovat täydentäneet hänen sisustustaan.
“Voi kai jopa todeta, että jos ei olisi Loviisan Aittaa, ei olisi mitään.” lausahtaa Outi haastattelun lopuksi.

Rivièra Maisonin syysmallisto on saapunut Loviisan Aittaan
Uutuus Loviisan Aitassa: upea Eichholtz
Navigation
Close

Ostoskorini

Close

Toivelista

Recently Viewed

Close

Close

Osastot