Loviisan Aitan Gia-voitosta viisi vuotta – kaikki vaatteet-15%

Tänä keväänä tulee kuluneeksi viisi vuotta Loviisan Aitan huikeasta Gia-kilpailun voitosta Chicagossa. Kansainvälisen kilpailun voitto päästi Loviisan Aitan maailman parhaimpien sisustusliikkeiden valittuun joukkoon.

“Matka oli minulle ikimuistoinen”, hengähtää Loviisan Aitan kauppias Helena Aho. “Olin valmistellut kilpailun järjestäjien pyynnöstä yhden kiitospuheen, aivan kuten kaikki muutkin kilpailijat. Ensin jaettiin Martin M. Peglerin nimikkopalkinto visuaalisesta markkinoinnista. Sen palkinnon osuessa kohdalle kipusin lavalle kovin yllättyneenä pitämään kiitospuheeni. Illan päätteeksi myös pääpalkinnon osuttua meille pääsin kipuamaan lavalle uudelleen. Samassa hetkessä tajusin, että se kiitospuhe on jo pidetty. Siitä mitä tuli siellä palkintoa vastaanottaessa sanottua, minulla ei ole pienintäkään aavistusta, mutta mukana olleiden taustajoukkojen mukaan kovasti kiittelin ja iloitsin, mitä nyt ilonkyyneliltäni pystyin.”

Olemme menestyksestämme yhä erityisen ylpeitä ja viiden vuoden kunniaksi haluamme tarjota koko vaatemallistomme -15% torstaista lauantaihin (7.-9.4.2016)!

Tule hakemaan inspiraatiota kevään tyyliisi ja samalla ilakoimaan upeasta kokemuksesta kanssamme!

Nähdään Ruskolla ja verkkokaupassamme!

IMG_0284

Keveitä asusteita kevääseen Loviisan Aitasta
Ilse Jacobsenin flip flopeissa keveästi kohti kesää!
Navigation
Close

Ostoskorini

Close

Toivelista

Recently Viewed

Close

Close

Osastot