Keveitä asusteita kevääseen Loviisan Aitasta

Kevään ja kesän vaate- ja asustemallisto on parhaimmillaan juuri nyt. Loviisan Aitan oma mallisto koostuu keveistä kankaista, pehmeistä väreistä ja luonnonmateriaaleista. Yhdistelemällä saat aikaan huikeita asukokonaisuuksia.

Loviisan Aitan kevääseen on tullut mukaan myös monia uusia merkkejä, kuten Saksasta tulleet ylellinen Riani ja reipas No man’s land. Vaatteiden sopiva mitoitus ja laadukkaat materiaalit ovat olleet loviisanaittalaisten mieleen. Rianin ja No man’s landin vaatteet voi mainiosti yhdistää vaikka tanskalaisen Mos Moshin farkkujen kanssa. Mos Moshin insinöörien naisvartalolle suunnittelemat farkut ovat valloittaneet jo monen asiakkaamme sydämen ja merkki jatkaakin kevääsäämme usean, upean mallin kanssa.

Myöskään keväisiä asusteita ei kannata unohtaa, sillä kestosuosikkimme Balmuir jatkaa voittokulkuaan. Keväällä julkaistu uutuus, Seine-silkkihuivi on saapunut myös Loviisan Aittaan useassa värissä. Jo klassikoiksikin muodostuneita Lombardia– ja Milan-huiveja on tullut jälleen lisää myymälään. Kevätauringon paistaessa on hurmaavaa sujauttaa päähän Balmuirin Panama-hattu, joita niitäkin löydät sekä verkkokaupastamme että myymälästämme useassa värissä.

Tanssahdellen kepeästi kevääseen!

Loviisan Aitan Spring Arrivals Weekend 10.-12.3.2016
Loviisan Aitan Gia-voitosta viisi vuotta – kaikki vaatteet-15%
Navigation
Close

Ostoskorini

Close

Toivelista

Recently Viewed

Close

Close

Osastot