Kevään uutuus – Flattered

Flattered on perustettu Tukholmassa, Ruotsissa vuonna 2013. Ajatus yrityksen takana on peräisin sen perustajilta, jotka kaikki huomasivat markkinoilta puuttuvan naisellinen, tyylikäs mutta mukava sisäkenkämallisto. Flatterediell ominainen mantelinmuotinen kärki ja pehmeä nahkainen pohja yhdistyivät muodostaen klassisen ja yksinkertaisen sisäkengän joka jo pian tunnistettiin Flatteredin keulakuvana. Sisäballerinan suosion siivittämänä Flattered julkaisi ulkoversion keväällä 2015. Tästä alkoi Flatteredin matka kokonaisvaltaisena kenkävalmistajana joka sesongeittain esittelee ajankohtaisia tyylejä ja värejä klassisuutta unohtamatta.

-Flattered

Loviisan Aitassa ollaan seurattu Flatteredin upeaa voittokulkua alusta saakka, kun sen yksi perustajista Isabella Löwengrip esitteli ensimmäiset prototyypit blogissaan. Loviisan Aitalle on vihdoin tullut mahdollisuus tuoda Flattered osaksi valikoimaa ja ihastuttaa upeita asiakkaitamme tyylikkäillä ja eleganteilla kengillä.

Flatteredit saatavilla myymälästämme Ruskolla keväällä 2017 ulkomalleissa ja syksyllä 2017 sekä ulko-, että sisäkenkinä.

Loviisan Aitan naistenpäivän ystävämyynnit 8.3.2017
Kevään uutuus – Daniel Sword
Navigation
Close

Ostoskorini

Close

Toivelista

Recently Viewed

Close

Close

Osastot