Classic Collection Velvet Silver Carpet 200x300

Kevään uutuus – Classic Collection

Loviisan Aitassa on koko kevään ollut meneillään niin kutsuttu carpet crush. Menestyksekäs ja trendikäs Ruotsalainen Classic Collection löysi tiensä Loviisan Aitan mallistoon. Classic Collectionin upeat matot ovat ehtineet hurmata jo monet asiakkaat ja täydentäneet jo muutamia kauniita olohuoneita.

Classic Collectionin kaikki matot valmistetaan Intiassa käsin. Mattoja kudotaan ammattilaisten toimesta ja se takaakin jokaiselle matolle uniikin ja yksilöllisen viimeistelyn. Classic Collectionin mattojen valmistus on taannut arvostettujen taitojen ja oppien jatkumisen Intiassa sukupolvelta toiselle. Jokainen matto on merkitty Care & Fair -merkillä, joka takaa sen että mattojen valmistukseen ei ole käytetty lapsityövoimaa, työ tehdään täysin työvoimalakeja noudattaen ja siitä on maksettu tekijälleen täysi palkka. Classic Collection tukee myös mattojen tuotolla kutojien perheitä, lasten koulutusta ja kutomojen ympäristöä.

Mattoja on saatavilla monia eri kokoja, materiaaleja ja kuoseja. Onneksi olemme vasta alussa, Classic Collectionin mallisto Loviisan Aitassa kasvaa tulevaisuudessa varmasti.

Kevään uutuus – Daniel Sword
Loviisan Aitan Pääsiäisrieha 12.-13.4. & 15.4.
Navigation
Close

Ostoskorini

Close

Toivelista

Recently Viewed

Close

Close

Osastot