Kevään kaunein kenkä – Flattered x Linda Juhola

Flatteredin kevään uusi slip-in-mallinen kenkä on tehty mokasta ja koristeltu samettirusetilla. Mallilla on terävä kärki ja matala 10 millimetrin korko.

“Classy with a twist – näillä sanoilla kuvailisin omaa tyyliäni. Tätä filosofiaa noudattaen halusin myös luoda ensimmäisen oman kenkäni. Olen aina tykännyt simppelistä tyylistä, joka on rikastettu muutamalla tarkkaan harkitlla yksityiskohdalla, twistillä. Siksi halusinkin tehdä myös kengästä hyvin klassisen ja simppelin, unohtamatta kuitenkaan sitä tärkeää twistiä.

Inspiroidun hurjasti New Yorkin ja Pariisin muotiviikkojen tyylikkäistä naisista. Halusin luoda kengän, joka on elegantti, naisellinen ja mikä tärkeintä myös mukava. Kengän, jota jokainen tyylimimmi haluaisi käyttää – eikä mielellään riisua jalasta lainkaan.” – Linda Juhola

Flattered x Linda red

Flattered x Linda red

Linda Juholasta
Linda Juhola on alkujaan suomalainen ammattibloggaaja ja yrittäjä, joka muutti unelmansa perässä Tukholmaan reilu seitsemän vuotta sitten. Linda perusti muoti-ja lifestyle –bloginsa vuonna 2008 pystyäkseen jakamaan omaa tyylitarinaansa eteenpäin ja tavoitteenaan tarjota lukijoilleen paikka, jossa inspiroitua muodista ja pukeutumisesta, yksi asu kerrallaan.

Inspiroiva pääsiäinen 17.3.2018
Muotilauantai 21.4.2018
Navigation
Close

Ostoskorini

Close

Toivelista

Recently Viewed

Close

Close

Osastot