Keith Brymer Jonesin ihastuttavat tekstimukit Loviisan Aitasta

Olet saattanut törmätä yksinkertaisen tyylikkäisiin valkoisiin mukeihin, joissa lukee vain sana tai pari kuten esimerkiksi diva, happy tai super mum. Tiedätkö tarinan näiden minimalististen, mutta kauniiden mukien takaa?

Kuva keithbrymerjones.com

Keith Brymer Jones teki jo 11-vuotiaana ensimmäisen keramiikkatyönsä, joka esitti pöllöä. Jo tästä hetkestä lähtien, hän tiesi haluavansa tulla keraamikoksi. Hän ehti kuitenkin toimia myös brittiläisen punk-yhtyeen, The Wigsin, laulajana ennen kuin hän pääsi oppipojaksi Harefield Potteryyn Lontooseen. Harefield Potteryssä Keith oppi tekemään modernia keramiikkaa, josta hän on tullut kuuluisaksi. Brymer Jones alkoi sittemmin valmistaa käsintehtyä keramiikkaa mm. sellaisille jälleenmyyjille kuin Habitat, Barneys New York, Monsoon ja Laura Ashley. 

Keith Brymer Jones kärsi lapsena dysleksiasta eli luku- ja kirjoitusvaikeudesta. Hän oli kuitenkin kiinnostunut sanoista niiden muotojen vuoksi. Brymer Jones kuvailee työskentelyään savenmuotoilun kanssa kiintymyssuhteeksi ja keramiikan tekeminen onkin Brymer Jonesille intohimo.

Nykyään Keith Brymer Jones tunnetaan paitsi mestarikeraamikkona myös tv-tuomarina BBC2:n The Great Pottery Throw Down -ohjelmasta, jossa hän  liikuttuu välillä kyyneliin asti kilpailijoiden töiden vuoksi.

Kuva keithbrymerjones.com

Keith on luonut kattavan kokoelman mukeja ja kuppeja erityisesti valkoisesta posliinista. Tekstimukien muoto edustaa vanhaa tyyliä modernilla twistillä. Itse asiassa mukin muoto on saanut vaikutteita vesisangosta, jota Keith käytti dreijatessaan. Suosituissa designmukeissa on kirjoituskonefontilla käsinleimattu ja -maalattu sana tai sanapari. Mukit ovat mikron ja astianpesukoneen kestäviä eli ne sopivat loistavasti tilanteeseen kuin tilanteeseen.  Muki sopii piristämään omaa tai ystäväsi kahvihetkeä – hauskat tekstit tuovat hymyn huulille. Loviisan Aitasta löydät kattavan valikoiman näitä ihastuttavia mukeja – tervetuloa ostoksille myymäläämme tai verkkokauppaamme.

Tutustu Keith Brymer Jonesin mukeihin verkkokaupassamme!

Kevät toi aasialaisen antiikin Loviisan Aitan valikoimiin
Sisustukseniloa pääsiäiseen
Navigation
Close

Ostoskorini

Close

Toivelista

Recently Viewed

Close

Close

Osastot