Juhannustuliaiset Loviisan Aitasta

Juhannustuliaiset Loviisan Aitasta

Oletko menossa juhannuksena mökille ja mietit mökkituliaisia? Vai vietätkö juhannusta kotosalla, mutta kaipaat jotain uutta juhannustunnelmaa nostattamaan? Olit sitten kotona, mökillä tai veneilemässä löydät meiltä Loviisan Aitasta ihania tuotteita juhannuksen viettoon. Tutustu täällä esimerkiksi Lexingtonin kesäisiin uutuuksiin.

Loviisan Aitan verkkokauppa täynnä ihanuuksia

Olemme lisänneet viime aikoina verkkokauppaamme paljon uusia tuotteita ja laadukas sekä monipuolinen verkkokauppamme onkin auki vuorokauden ympäri – vielä ehdit siis hyvin hankkia juhannuslahjat ennen keskikesän juhlaa. Verkkokaupasta löytyy nyt myös paljon mitä hurmaavampia kesämekkoja – valitse omasi ihanista kesäherkuista!

Rivièra Maisonin kesälasit ovat kätevän kevyet

Joko olet tutustunut Rivièra Maisonin kesämalliston laseihin? Beach Vibes ja Summer-sarjojen lasit on valmistettu kevyestä akryylistä ja ne ovat käteviä kesäretkillä, mökillä tai veneessä. Mikä parasta – lasit näyttävät hyviltä ja ne on ilo kattaa pöytään. Tutustu Rivièran kesälasivalikoimaan verkkokaupassamme.

Saippua on nyt arjen luksustuote

The Gift Labelin ihastuttavat ja hauskat tuotteet saavat hymyn taatusti huulille. Merkin valikoimissa on käsisaippuat, käsivoiteet ja uutuutena myös keittiönpuhdistusaineet. Kurkkaa kaikki The Gift Labelin ihanuudet verkkokaupastamme.

Muutoksia myymälän aukioloaikoihin

Juhannusviikon 15.6. – 21.6.2020 aukiolojat:
Ma – Ke klo 11-18
To klo 11-16
Pe – Su suljettu

Juhannuksen jälkeen olemme jatkossa avoinna seuraavasti:
Ma – Pe klo 11-18
La klo 11-15
Su suljettu

Aurinkoista juhannusta kaikille Loviisan Aitan ystäville!

MUUBS – aitoa ja rouheaa sisustamista
Kesälomatunnelma löytyy Loviisan Aitasta
Navigation
Close

Ostoskorini

Close

Toivelista

Recently Viewed

Close

Close

Osastot