Hurmaava Kevät 6.-7.3.2015

Loviisan Aitan Hurmaava Kevät

6.-7.3.2015

Loviisan Aitta on täyttynyt mitä upeimmista kevätuutuuksista ja haluamme kutsua sinut tutustumaan hurmaavaan kevääseemme 6. ja 7.3.2015 välisenä aikana.
Perjantain ja lauantain aikana myymälässämme kaikki vaatteet, kengät, asusteet ja korut -15%. Perjantaina paikalla Saint Tropezin edustaja ja lauantaina paikalla ovat Uno piu Unon, Gaudin, Lexingtonin ja Edbladin edustajat. Molempina päivinä myös uudistuneen vaateosastomme henkilökunta tarjoaa neuvontaa ja vinkkejä kevätpukeutumiseen.
Lauantaina myymälässämme myös muotinäytökset klo 11 ja 13!

Tarjoamme -15% alennuksen myös Lexingtonin kodintuotteista ja Linumin valikoimasta, lauantaina paikalla ovat myös molempien edustajat.
Viikonlopun aikana saat myös -20% Romon, Designers Guildin, Ralph Laurenin, Villa Novan ja William Yeowardin tilaustapetti ja -kangasvalikoimasta. Sisustussuunnittelijamme antavat vinkkejä kodin kevätilmeen uudistamiseen.
Perjantaina ja lauantaina paikalla on myös suuren suosion saavuttaneen Lampe Bergerin edustaja, joka antaa parhaat neuvot ja niksit Lampe Bergerin hajunpoistajien parhaaseen käyttöön.
Kuivurissa Nicolas Vahen kokkipoika maistattaa lauantaina Vahen kevään uutuuksia ja koko viikonlopun aikana jokaisesta Riviera Maisonin yli 500 euron huonekaluostoksesta tarjoamme 50 euron alennuksen, yli 1000 euron ostoksesta 100 euron alennuksen, yli 1500 euron ostoksesta 150 euron alennuksen jne. jne. Lisäksi ostaessasi Riviera Maisonin Love It Triple Storage Jarin (47,95 €), saat toisen kaupanpäälle. Kuivurissa myös paljon muita Riviera Maisonin tuotekohtaisia tarjouksia!

Tervetuloa kevätostoksille uudistuneeseen myymäläämme Ruskolle!

Palvelemme pe klo 10-18 ja la klo 10-15.

Tunnelmia Linumin kirpeästä keväästä
Tähtikulhot herkkuhetkiin
Navigation
Close

Ostoskorini

Close

Toivelista

Recently Viewed

Close

Close

Osastot