Balmuir uutuudet

Kevään uutuksia Balmuirin sisustusmaailmaan ovat Becca-tuoteperheen tuotteet. Peitto ja tyynynpäälliset jatkavat brändin tyylikästä linjaa. Väreinä löytyy niin vaaleampaa kuin harmaanmustaakin. Tyynynpäällisillä vaihdat helposti sisustuksen ilmettä ja torkkupeittoon on ihana kääriytyä kesäillan viilentyessä.

Balmuir on kansainvälinen lifestyle-brändi, jonka tuotevalikoima muodostuu vaatteista, asusteista sekä sisustus- ja lahjatuotteista. Balmuirin tuotteet valmistetaan korkealaatuisista luonnonmateriaaleista perinteisiä käsityömenetelmiä kunnioittaen.

Balmuirin tuotteet toistavat neutraaleja, luonnonläheisiä väriteemoja, jotka maustetaan viimeisimmillä trendiväreillä. Tuotteet sopivat siis myös helposti yhdisteltäväksi. Kaikki Balmuirin tuotteet on valmistettu tarkoin valituissa yrityksissä. Yli puolet tuotteista tulee Euroopasta.

Balmuirin sisustusmallisto on yhtenäinen kokonaisuus, jolla luodaan ylellistä tunnelmaa eri tiloihin. Balmuirin kodintekstiileillä ja sisustustuotteilla somistetaan kotien lisäksi myös korkeatasoisia hotelleja sekä ravintoloita, joissa tuotteilta vaaditaan korkean laadun ja näyttävyyden lisäksi helppohoitoisuutta ja pitkää käyttöikää.

Haitpa sitten ylellistä piristystä vaatekaappiin tai kauniita tuotteita kotiin, on Balmuirin upea valikoima niitä pullollaan. Loviisan Aitan myymälästä Ruskolta löydät verkkokauppaa laajemman valikoima Balmuirin tuotteita. Jos et löydä haluamaasi tuotetta verkkokaupastamme, ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Navigation
Close

Ostoskorini

Close

Toivelista

Recently Viewed

Close

Close

Osastot